Blizzard gør det nu muligt at købe gametime i World Of Warcraft for guld man har tjent i spillet.

Meningen med dette tiltag, er at folk skal ha mulighed for at bruge de penge de har tjent i spillet, til at købe sig til mere spilletid, uden at skulle betale rigtige penge for det, som man ellers er vant til.

Men ikke nok med det, så vil det også blive muligt, at købe de WoW Tokens i Blizzard Store for den nette sum af 20 Euro (har en fysisk værdi på 13 Euro), og derved sælge dem i spillet, og få guld ud af det i stedet for.

Dette er en metode man skulle mene, de vil bruge for at tage kampen op med alle de gold sellers, som alle WoW spillere nok kender ret så godt, men spørgsmålet er så, om dette tiltag vil gøre at folk vil købe sig til guld i spillet på den lovlige måde, eller stadig bruge den måde de kender, det kan den enkelte spiller nok kun svare på.

Vi kan sagtens se det smarte i at man kan bruge nogle af alle de penge man har optjent i spillet, og derved spare det beløb man normalt betaler hver måned (13 Euro), så vi priser dette tiltag velkommen herfra.

Hvis du skal købe en WoW token i World Of Warcraft, vil den koste 35K guld (35.000), men kan godt svinge lidt på de forskellige servere, alt efter udbuddet af de tokens.

Vi vil opfordre jer til at deltage i debatten om dette er en god eller skidt ting for World Of Warcraft. Kommenter gerne nede under denne nyhed.