Hvis du er lidt i tvivl om hvorvidt du vil købe Bravely Second: End Layer, eller gerne vil prøve det inden køb, så er der rigtigt godt nyt til dig.

Det vil nemlig blive muligt at downloade en demo af spillet allerede den 11. Februar, så det er hele 15 dage før spillet udgives.

I kan se den officielle pressemeddelelse fra Bergsala her, og den omhandler blandt andet informationer om demoen, og hvad spillet har at byde på:

14. januar 2016 – Det episke RPG-eventyr Bravely Second: End Layer lanceres til Nintendo 3DS-familien den 26. februar. Denne opfølger til det populære Bravely Default byder både nye og tilbagevendende fans på et omfattende rollespilseventyr, spækket med strategiske kampe, uforglemmelige figurer og meget mere.

Spillets story tager sin begyndelse, da den onde Kaiser Oblivion bortfører heltinden Agnès Oblige. Bodyguarden Yew Geneolgia begiver sig afsted for at redde hende fra kejserens uindtagelige fæstning Skyhold, der svæver højt over landet Eternia. Undervejs må Yew slå sig sammen med Magnolia Arch og andre nye ansigter, samt et par velkendte helte som Edea Lee og Tiz Arrior, for at overkomme ildevarslende grotter og bekæmpe frygtindgydende fjender.

Det innovative taktiske kampsystem i Bravely Default har fået endnu flere strategiske lag. Spillere må som tidligere balancere mellem risiko og belønning i de turbaserede kampe: figurerne kan foretage flere træk i en runde, men det betyder også, at de så ikke kan bevæge sig i de efterfølgende runder. En ny funktion i spillet lader spilleren sætte sine evner og nerver på den ultimative prøve ved efter at have vundet en kamp i et træk, da kan modige krigere straks påbegynde en ny, sværere kamp med chancen for endnu større gevinst. At kæde kampene sammen sådan er en hurtig måde at opgradere figurer og jobs på, men et nederlag betyder at miste alt, der eventuelt er optjent undervejs i kampene. Så det gælder om at være god til at vurdere situationen. For at klare sig godt i kampene skal man gøre brug af 30 slags jobs til at udstyre sine figurer med de nødvendige færdigheder til at overleve. Efterhånden som figurerne får joberfaring gennem kampene, lærer de nye færdigheder og evner, som giver spilleren helt nye taktiske muligheder. Fx svækker den nye Patissier fjenderne med lækre desserter, mens Catmancer anvender sin dybe forståelse af katte til at forbedre holdets evner og finde brugbare genstande.

Spillet udkommer i to udgaver, en soloversion samt en Deluxe Collector’s Edition inklusive Original Soundtrack CD, Agnès Mini Figurine (NB! Dette er ikke en amiibo) og en Deluxe Artbook med omkring 250 sider. En demoversion, der fokuserer på de tre Cavaliers – Yew Geneolgia, Janne Angard og Nikolai Nikolanikov – vil fungere som en optakt til eventyret, og vil endda give spillerne mulighed for at låse op for belønninger i den fulde version af spillet. Demoen er tilgængelig via Nintendo eShop den 11. februar.

Bravely Second: End Layer skyder et fantastisk år med rollespil til Nintendo 3DS-systemet i gang, når det udkommer i Danmark og resten af Europa den 26. februar!

Er dette en titel som skal pryde jeres samling?