Både på PC og konsollerne har Brawlhalla været en ret stor succes. Nu er turen kommet til de mobile enheder.

Spillet er først og fremmest Free to Play. Og vi vil ikke mangle nogle at spille med i starten. For spillet bruger nemlig Cross Play på tværs af alle platforme:

Så hvis du vil have det på mobilen eller din tablet, kan vi fortælle at Brawlhalla er ude til iOS og Android enheder.

Forrige indlægBaldur’s Gate III udskudt
Næste indlægSerious Sam 4 har fået udgivelses dato
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)