Brothers: A Tale of Two Sons har været på banen i et godt stykke tid til blandt andet Xbox 360, PC og Playstation 3, men nu kan vi glæde jer med, at det snart også udgives på Xbox One og Playstation 4.

505 Games, har nemlig annonceret, at vi kan nyde dette herlige spil, til Xbox One og Playstation 4 den 12. August, så man må sige at det er lige om hjørnet.

Vi kan desværre ikke give jer en trailer til de pågældende platforme, men vi vil selvfølgelig give jer den annoncerings trailer som 505 Games har frigivet til spillet.

Forrige indlægTerraria annonceret til Wii U og 3DS
Næste indlægN++ anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)