Igen i år får vi et helt nyt Call of Duty spil, i form af Vanguard. Efter en hel række rygter, leaks med mere, har vi nu endelig en officiel første trailer for spillet. Nu ved vi hvad vi kan forvente af både kampagnen, multiplayer og Zombies mode, sammen med en officiel udgivelsesdato.

Startskuddet til Call of Duty: Vanguard fra Activision og Sledgehammer Games sættes i gang med den første trailer som du ser her foroven. Vi tager til gode gamle Anden Verdenskrigs tiden. Der er smæk på action og de højeksplosive scener som altid.

Spillets kampagne i Vanguard vil byde på 4 forskellige karaktere, hvorfra man får fortalt deres historie i action-fyldte fortællinger. Multiplayer vil fra launch have 20 baner at mæske sig i online. 16 af banerne vil være traditionelle baner og de sidste 4 vil være til 2v2 Gunfight mode.

Selvom det er Sledgehammer Games der føre faklen på udviklingen af Call of Duty: Vanguard, så er det Treyarch der håndtere Zombies mode, hvor de udvikler banerne osv til den del.

Forudbestiller man spillet på PlayStation, så får man tidlig adgang til den åbne beta når den går i luften. Hvis du forudbestiller digitalt vil man få et Nightraid Mastercraft våben som vil kunne blive brugt i Call of Duty: Black Ops Cold War og Call of Duty: Warzone, uanset platform.

Call of Duty: Vanguard udkommer d. 5 November, 2021 på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.