Vi kender alle til de utallige udskydelser Cyberpunk 2077 har fået. Fornylig gik spillet “guld” og var mere eller mindre færdig. Men grundet udfordringer på gurrent-gen konsoller og leverance, så har man måtte udskyde spillet 21 dage. Så nu har spillet lanceringsdato d. 10 December.

Spillet er udskudt et par uger, og det har bragt nogle ret så utålmodige og modbydelige mennesker til tasterne på blandt andet Twitter. Nogle af udviklerne fra CD Projekt Red har fået direkte dødstrusler, og det er bare ikke i orden.

Game Designer Andrzej Zawadzki har delt nogle af disse trusler på Twitter og siger blandt andet:

Han viser også et eksempel på en af de mere milde trusler de har fået, hvor i en person truer en af udviklerne og personens familie.

Den form for opførsel er modbydelig, også om man siger det i sjov eller ej. Uanset hvad, så har disse typer af beskeder påvirkning på personen der modtager dem.

Dette er dog heller ikke første gang at en udvikler får trusler angående et spil. Tidligere på året fik Neil Druckmann og andre fra Naughty Dog trusler angående The Last of Us Part 2.

Vi glæder os stadig rigtig meget til Cyberpunk 2077, som udkommer d. 10 December, 2020 på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC og Google Stadia.