CD Projekt Red er bedst kendt for Witcher spillene og med god grund. Serien er elsket af mange og deres seneste spil The Witcher 3: Wild Hunt er et mesterstykke hvad angår RPG spil. Men hvad bliver det næste? Måske kan du huske for nogle år siden at udvikleren annoncerede et spil kaldet Cyberpunk 2077. Udover en kort teaser og få billeder, har der været meget stille på den front. Indtil nu!

Twitter kontoen for Cyberpunk 2077 har været stille i nogle år nu og udvikleren har ikke snakket om spillet ligeså længe. Men på twitter er der nu kommet et lille tegn på liv:

Et simpelt *beep* og ikke andet, er der nu skrevet på twitter kontoen. Sidst der blev tweeted noget var December 2013. Så det er ved at være en god håndfuld år siden. Men hvad det betyder, kan vi kun gisne om. Er det et tegn på noget større? En udgivelsesdato? gameplay trailer? eller slet ingen ting? Det vil tiden vise.

Til dem der ikke kender Cyberpunk 2077, så er spillet et singleplayer RPG spil, men der vil også være et multiplayer komponent dertil. Den vil finde sted i fremtiden med robotter, neonlys og en fed – ja, cyber-punk stil.

Dato, platforme og hvad der ellers er, kender vi ikke til. Men forhåbentlig sker der noget i år. Vi kan kun håbe.