Toys for Bob bringer snart Crashs historie fremad. Efter udgivelsen af Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, hvor de 3 første spil blev remastered, kom Crash endelig ind i nutiden. Men nu, om ikke så længe, har vi fortsættelsen til Crash og Co. historie med Crash Bandicoot 4: It’s About Time.

I den seneste trailer for Crash Bandicoot 4: It’s About Time, får en masse nyt info, direkte fra udviklerne selv. Udover at spille som Crash Bandicoot, kommer du også til at spille som Coco, Dr. Neo Cortex og . . . Dingodile! Du vil også kunne lukke op for nye skins til diverse karakterer, og der er ikke nogen microtransaction. Så alt kan lukkes op, inde i spillet via hemmelige gems og ved at gennemføre spillet.

De 3 første spil, havde altid budt på lidt replay værdi, i form af Time Trails eller muligheden for at finde hemmeligheder i visse baner. Denne gang vil Toys for Bob gerne bringe lidt ekstra til gameplayet. Spillet vil have en feature kaldet “N. Verted” hvor banerne kan have forskellige udfordrende grafiske elementer.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time udkommer på PS4 og Xbox One d. 2 Oktober, 2020.