Omsider fandt Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nu vej til andre platforme. Nu kan du opleve Crash udover på PS4 også på Xbox One, Switch og PC. Spillet som udkom sidste år, er nu endelig i hænderne på mange flere og det er jo fantastisk. Vi har drejet rundt, hoppet og løbet stærkt med Aku Aku på PC udgaven af spillet. Er man på udkig efter et godt platform spil, så læs videre her.

Men helt kort, hvad er Crash Bandicoot N. Sane Trilogy? Her får du de 3 aller første Crash Bandicoot spil fra PS1 tiden, udviklet af Naughty Dog. Det er Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot 3: Warped som er blevet genskabt fra bunden af studiet Vicarious Visions. Udover spillene, får du også 2 ekstra baner, hvoraf den ene virkelig tester din tålmodighed. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy udkom første gang på PS4 i sommeren 2017 og er nu også ude på Xbox One, Nintendo Switch og PC. Sidst nævnte er den vi har spillet og her er nogle ekstra fede ting at være glad for. Det er også aller første gang at Crash har taget springet til PC.

Her var hvad vi havde at sige om Crash Bandicoot N. Sane Trilogy på PS4:

“Om du har spillet de orignale Crash Bandicoot spil, er nyankommet til serien eller bare ønsker et hyggeligt spil til din PS4 går man ikke galt af Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Det er en velpoleret kombination af hvad fans har ønsket i så mange år og vi kan kun håbe at dette vil føre til flere remasters i samme stil. . .”

Har noget ændret sig på PC versionen af spillet? Ikke spor og tværtimod. Hvis vi tager fat på det grafiske aspekt, så har vi nogle ekstra indstillinger at gøre godt med. Alt efter hvilket grafikkort du køre med og ikke mindst skærm, så kan du benytte 4K. En anelse skuffende at der ingen mulighed er for HDR, men det kan vi leve med.

Ellers kan du fifle med alt lige fra bloom effect, skygger, dybde mfl. Konsollerne låser spillet fast på de 30 fps, men her kan du gøre brug af 60 fps, hvilket giver et mere flydende billede. Det er yderst sjældent at der bliver tabt fps. Det må man give udviklerne, de har gjort et godt stykke arbejde for ikke “bare” at lave en port af et konsol spil. Grafikken er lige i skabet og med de indstillinger man ellers har, er at hvis du ikke lige har en PC af nyeste dato, så er der råd at hente ved at sænke det grafiske. Selvom al grafikken bliver sat på det laveste, så ser spillet stadig rigtig godt ud.

Det er også første gang at man nu kan spille de originale 3 Crash Bandicoot spil med tastatur og mus. Der er rig mulighed for selv at tilknytte de taster man vil. Jeg fik brugt en kombi af WASD tasterne til bevægelse og højre/venstre musetast til at hoppe og spinde. Det virker faktisk utrolig godt, og det er en lidt underlig følelse at spille Crash trilogien på den måde, men fedt er det. Men er man ikke lige så glad for at spille på med tastatur, kan man heldigvis tilslutte en controller til sin PC og så bruge den. Har selv brugt en Xbox One controller og det virker perfekt.

Ellers fungere alt som det skal og gameplayet er ikke til at tage fejl af. Det er vanedannende og når man pludselig står med hele 3 spil fyldt med historie, baner, farverige figurer og masser af underholdning, så er det svært at rive sig væk igen. Til trods for at spillene indholdsmæssig ikke har ændret sig siden det første Crash Bandicoot spil fra 1996, så holder det stadig rigtig godt den dag i dag. Hvad mange af os oplevede som børn eller ung, er jo en fryd at kunne dele med en helt ny generation. Det er nogle spil der er let at gå til og de spilmekanikker der bliver præsenteret er lette at forstå for børn og voksne i alle aldre.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy er så forfærdelig underholdende at spille og på PC kan man lige få det til at køre ekstra godt. De grafiske valgmuligheder og 60 fps, er med til at give en lidt anderledes oplevelse. Men du får ikke noget ekstra udover det, men det er bestemt heller ikke nødvendig. Det er 3 fantastiske spil samlet i én, hvad mere kan man ønske. Brug tastur/mus kombo eller en ekstern controller, det funger bare. Så har du en PC og ønsker et rigtig fedt platform spil, så er denne vejen at gå. Alle pengene og tiden værd.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægQuake Champions er nu Free to Play
Næste indlægBeing a Better You – Fallout 76 perks
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
crash-bandicoot-n-sane-trilogy-anmeldelse-pcCrash Bandicoot N. Sane Trilogy er så forfærdelig underholdende at spille og på PC kan man lige få det til at køre ekstra godt. De grafiske valgmuligheder og 60 fps, er med til at give en lidt anderledes oplevelse. Men du får ikke noget ekstra udover det, men det er bestemt heller ikke nødvendig. Det er 3 fantastiske spil samlet i én, hvad mere kan man ønske. Brug tastur/mus kombo eller en ekstern controller, det funger bare. Så har du en PC og ønsker et rigtig fedt platform spil, så er denne vejen at gå. Alle pengene og tiden værd.