Hvis vi skruer tiden tilbage til 2019, så blev CrossCode annonceret. I sidste uge blev vi lovet noget nyt vil komme. Og det blev til en udgivelses dato.

Det er jo nærmest ganske normalt at frigive en udgivelses dato i en trailer. Og det har man også valgt at gøre her:

CrossCode udgives til Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One den 9. juli.

Forrige indlægBungie søger udviklere til Matter
Næste indlægSkater XL udskydes en smule
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)