Det er ikke meget vi har hørt til CrossfireX siden det blev annonceret. Men nu kan vi løfte sløret for lidt gameplay.

Inden I får armene for højt op, må vi desværre sige at det ikke er meget gameplay vi får denne gang. Men der er et ordsprog der siger, at “lidt er bedre end ingenting”.

CrossfireX står til udgivelse en gang i 2020 til Xbox One og PC.

Forrige indlægWorld Bosser rammer Diablo IV
Næste indlægFlere Kingdom Hearts udgives til Xbox
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)