Cyberpunk 2077 fra den Polske udvikler CD Projekt Red, har solgt som varmt brød de seneste uger. Sammenlagt på både konsoller og PC, er der siden spillets udgivelse i 2020, solgt over 20 millioner eksemplar af Cyberpunk 2077. Den stigende interesse for spillet, skyldes blandt andet Netflix serien Cyberpunk Edgerunners og ikke mindst et spil med langt færre fejl i.

Da CD Projekt Red udgav Cyberpunk 2077, var det mildest talt en katastrofe. Vi fik et spil med utrolig mange fejl og det var slet ikke det spil af kvalitet, som mange havde håbet. Men siden udgivelsen har udviklerne arbejdet hårdt på at få fikset, opdateret og de har formået at gøre spillet langt mere underholdene end før.

Den seneste opdatering 1.6, som blev udgivet omkring samme tid som Netflix serien Cyberpunk Edgerunners, havde en masse forbedringer med sig og skabte dermed fornyet interesse for både gamle og nye kendinger af Cyberpunk 2077.

Fra den 13 – 27 September, har Cyberpunk 2077 været på top 10 af bestsellers på Steam. Kortvarigt lagde spillet også over Call of Duty: Modern Warfare 2, da der var åben-beta test af shooter spillet i weekenden. Men ellers så klare Cyberpunk 2077 sig utrolig godt på tværs af platforme.

Selvom det er skønt at spillet får sig en ny chance hos nogle og andre oplever spillet for første gang, så er CD Projekt Red slet ikke færdige med at opdatere og forbedre spillet. Udviklerne har fortalt at de arbejder på at gøre både ildkampe i bil og ikke mindst hele politi systemet bedre. Men noget af det som mange sikkert glæder sig til, er den seneste annoncerede udvidelse Cyberpunk 2077’s Phantom Liberty, som i skrivende stund er den eneste i deres pipeline. Hvorvidt de vil vende tilbage med en efterfølger til spillet, det må fremtiden vise.

Cyberpunk 2077 er ude nu PS4, PS5, Xbox One, Xbox One X|S, PC og Stadia.