Deep Rock Galactic har indtil videre kun været en del af Steams Early Access. Nu ryger spillet ud af sin test fase.

Hvis du ikke er en af de 2 millioner der allerede har købt adgang til spillet, kan du læse den officielle pressemeddelelse her:

SKÖVDE, Sverige – 13. Maj, 2020: Coffee Stain Publishing og Ghost Ship Games er stolte over at kunne røbe at Deep Rock Galactic har gravet sig ud af Early Access i dag og opgraderer til 1.0 på Steam, Xbox One, og Microsoft Store. Deep Rock Galactics gæve minearbejdende dværge havde deres start i 2016, da de lavede udgravning på Hoxxes VI og udkom i Early Access. I dag kan vi markere en betydningsfuld fejring for Deep Rock Galactics community da spillet endelig rammer den kommercielle udgivelse. Med et salg på over en million eksemplarer til dato, og et community på over 100,000 medlemmer, har Deep Rock Galactic så sandelig bevist at være en Early Access succeshistorie.

Siden Early Access udgivelsen er Deep Rock Galactic blevet opdateret med et hav af nye features og indhold, så fjender, våben, missioner, perks, opgaver, samt et bredt udvalg af øl i The Abyss Bar. Deep Rock Galactic udkommer med to cosmetic DLC packs, Dark Future og Megacorp der inkluderer nyt armour, nye weapon skins, samt det officielle Deep Rock Galactic soundtrack, nu udvidet med 50 nye minutter af space-dwarf synth anthems. 

Ghost Ship har også afholdt en community konkurrence hvor deres community har været  inviterede til at lave deres egne launch trailers til spillet. Nye fan trailers er blevet vist dagligt på Deep Rock’s social channels, og vi kan nu afsløre den fantastiske vinder fra Doomer. Du kan også se Top 40 her.

“Vi tror helt og holdent at vi, siden Early Access udgivelsen, har formået at opbygge et af de bedste gaming communities i hele galaksen. Vi har udviklet Deep Rock Galactic sammen med dem og i dag er vi utroligt glade for at kunne smide et par øl i halsen på the Abyss Bar og fejre 1.0 launchet,” udtaler Mikkel Martin Pedersen, Game Director & Co-founder, Ghost Ship Games. “1.0 er en ny begyndelse for Deep Rock Galactic. Mens vi er henrykte for spillet i dag, har vi stadig store planer med udvidelser og forbedringer. Vores fokus har altid været co-op først og fremmest, når det har gjaldt gameplay og open development med vores community.  Det varer ikke længe før vi udgiver et opdateret roadmap.”
“Deep Rock Galactic er vores første Early Access og vi har været heldige at arbejde med Ghost Ship som partner.” udtaler Anton Westbergh, CEO & Co-Founder af Coffee Stain. “Ghost Ship har håndteret udvikling og community helt perfekt, og er et godt eksempel på den type studio vi gerne vil arbejde med. Et velsmurt team med unikke idéer og fremgangsmåde til udvikling. Den lidenskab der er etableret iblandt deres community er ganske ulig noget vi har set før, og vi er meget håbefulde for spillets fremtid.”
Key Features:

  • 1 to 4 player Co-Op: skab samarbejde et et team, grav, udforsk, og spræng dig vej igennem massive grottesystemer, fyldt med horder af farlige fjender og uvurderlige ressourcer.
  • 4 Unique Classes: Kæmp mod fjender som the Gunner, bliv en team spejder med oplyste tunneler som the Scout, grav dig igennem solide klipper af sten som the Driller, eller støt dit team med skjold og våben som the Engineer.
  • Fully Destructible Environments: Destruerer alt omkring dig for at nå dit mål. Der er ingen mission at følge, så du kan gøre det som det passer dig! Men husk at være forsigtig, da du har ikke lyst til at møde en alien swarm uforberedt!
  • Procedurally Generated Cave Network: Udforsk et netværk af genererede grottesystemer fyldt med fjender at bekæmpe samt rigdomme at samle. 
  • High-Tech Gadgets and Weapons: Udrens grotterne i Hoxxes IV med din CSPR flammekaster og din “Lead Storm” Powered Minigun, oplys vejen med flares, kæmp dig frem i hårdt terræn med din Reinforced Power Drill og opnå helt nye højder med gribekrogen.
Forrige indlægMafia Trilogy annonceret
Næste indlægIron Man VR er lidt forsinket
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)