Så kom den endelig. Hideo Kojima har omsider udgivet den nye og sidste trailer for Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Den er alt hvad man kunne forvente af en trailer fra hans hånd. Er man allerede fan af serien, så kommer du til at frydes endnu mere efter du har set traileren. Er man ikke fan, så giv serien en chance. Det vil du ikke fortryde!

Traileren tager dig med på en rejse igennem alle de tidligere Metal Gear Solid spil og det er hele samles med nye lækre sekvenser fra Phantom Pain.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain er en efterfølger til Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. I Phantom Pain får du smæk for skillingen. Der er hældt ekstremer mængder indhold ind i spillet. En stor åben-verden der spænder fra ørken til jungle. Du kan køre i biler, infiltrere baser, udbygge din Mother Base og tusinde af andre aktiviteter.

Historien er som altid kompleks, men her får man en dejlig afslutning på Big Boss’s historie. Spillet har allerede fået mange anmeldelser rundt om i verden og de er ikke i tvivl. På metacritic.com har spillet modtaget en sammenlagt score på 95, hvilket er rimelig stort.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain udkommer d. 1 September på PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One og PC.