Hvis Nintendo nogensinde skulle vælge at lave en smartphone, har en 3D artist renderet et koncept (en idé, og altså ikke noget som er i produktion) som lige nu florerer på nettet og får mange redditors og andre website brugere til at måbe (især den lidt ældre generation som kender Nintendo fra barndommen) og dele billedet flittigt hvor det nu end er muligt.

ninsmartboybanner

ninsmartboy1 ninsmartboy2 ninsmartboy3 ninsmartboy4 ninsmartboy5 ninsmartboy6 ninsmartboy7

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSuper Mario theme a la cosplayers
Næste indlægNy karakter annonceret til Street Fighter V
Jeg spiller mange af de nye spil over et bredt spektrum af genrer, men vi har alle vores foretrukne. For mig er nostalgien hos platformers, men jeg er også bilelsker og jeg kan ikke stå for en god fortalt historie. Jeg håber du har nydt læsningen af ovenstående, har du kommentarer er du mere end velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet forneden eller via mail.
den-perfekte-nintendo-smartphoneHvis Nintendo nogensinde skulle vælge at lave en smartphone, har en 3D artist renderet et koncept (en idé, og altså ikke noget som er i produktion) som lige nu florerer på nettet og får mange redditors og andre website brugere til at måbe (især...