Vi er så heldige, at have fået mulighed for at spille Devils Third til Wii U igennem, et godt stykke tid før det udkommer. Så det vil vi da kvitterer med et lille preview til jer, så i kan se hvad i har i vente.

Vi har valgt, kun at se lidt på Singleplayer delen, da der kun er få der har spillet, og de har lige åbnet for multiplayer delen i spillet, så vi har ikke været heldige at finde nogen at spille imod online endnu, men så er der jo det at glæde sig til når vi laver selve anmeldelsen.

dt1

Spillet starter hårdt og brutalt ud, uden så megen kedelig intro, hvilket er noget der gør at man er godt kørende allerede fra starten af. Du starter med at møde vores ret hårde hovedperson Ivan, som man hurtigt finder ud af ingen hæmninger har. Der går ikke længe fra spillet er startet, til det er i gang på vildeste niveau, for det starter ud med du skal flygte fra fængslet, og der er ikke nogen metode der er for grov, så hvis du ikke er til voldelige spil, så skal du nok holde dig væk fra Devils Third.

Man skal dog i starten måske lige, have lidt tilvænning med måden spillet det er bygget op på, for det starter ud i et tredje persons skyde spil, men når man sigter, så slår det over i første persons mode, men det fungerer godt, og man vænner sig hurtigt til det. Og en fed ting er, at når man spiller, så har man både en masse skyde våben, men man kan også lige hive sin katana frem og hugge hovedet af sine fjender.

dt2

Selve singleplayer delen, den kører ganske godt, og man føler sig godt underholdt fra starten af, for der er fuld fart på, lige fra man starter spillet op første gang, og lige til man slukker det igen. Historien i singleplayer delen, er måske ikke den mest velskrevne historie som man har set, men den er acceptabel.

Der er dog en lille ting der godt kan irritere når man spiller spillet i singleplayer mode, og det er at spillet godt kan have en ret stor tendens, til at lagge en del når der sker mange ting, så det håber vi at en eventuel day one patch kan løse det, for det er noget der godt kan trække spil oplevelsen ned en del.
Grafisk, der er Devils Third faktisk noget, som ligger i den meget pæne skala af Wii U paletten, og det kører ret flydende (hvis man ser bort fra den laggen der er i spillet, som forhåbentlig ikke er grafisk lagg.)

Vi vil lige runde styringen, og sige med det samme, at de previews der er set rundt omkring, mangler lidt fokus på de informationer der er lagt ud om spillet.

dt3

For tit og ofte, med dem der har lavet et preview på spillet, så har de meddelt, at styringen er meget skidt med Wii U Gamepad, hvilket de selvfølgelig har ret i, men holdet bag spillet har jo også meldt ud, at vi vil få den bedste spil oplevelse med en Wii U Pro Controller . Så efter at have spillet Devils Third med en Wii u Pro Controller, så kan vi absolut godt give Tomonobu Itagaki ret i, at det SKAL spilles med en Wii U Pro Controller, for den bedste oplevelse, for det fungerer rigtig godt med den controller, frem for en Wii U Gamepad.

Vi kan uden tvivl godt love jer, at vi glæder os meget til at spille multiplayer delen, for Valhalla Game Studios har meldt ud, at vi vil få et multiplayer spil, som ikke er set magen til, og at vi vil få en oplevelse vi ikke vil glemme. For de har lovet os, at de vil skille sig meget ud på den front, og skabe en unik oplevelse. Vi kan også godt love jer, at det ser ud til at blive noget i særklasse, for der er gode muligheder, der ikke lige er set før i multiplayer delen.

dt4

Vi vil runde af med, at overordnet set, så er Devils Third, en meget god oplevelse samlet. Man kan nemt bruge en masse timer på spillet, specielt når spillets multiplayer del, den er godt kørende, så indtil videre er vi ganske tilfredse med spillet. Der er en del småfejl i spillet, men det er heller ikke patchet endnu, så mon ikke en day one patch vil gøre underværker.

Devils Third udgives på Wii U den 29. August i år, så det er lige på trapperne.