ddkickup

Hvem husker ikke de dage, hvor man sad og spillede de gode gamle Kick Off spil på sin Amiga 500. Nu skal vi gense Kick Off serien i form af Dino Dini’s Kick Off Revival, som er en genudgivelse af disse gamle populære fodbold spil.

Spillets genudgivelse starter, som så mange andre spil, som et kickstarter projekt. Det nåede selvfølgelig hurtigt sit mål, da der jo er mange retro folk, der gerne ville gense Kick Off serien. Vi vil nu se nærmere på om det stadig holder i 2016, eller man bare skal holde sig til den gode gamle Amiga 500.

Når spillet startes op, så er du ikke i tvivl om, hvad der venter dig. Man sidder og bliver helt varm inden i, når man genser Kick Off som det så ud den gang, bare i 2016. For ved hurtigt øjekast, så ser det meget ud som det gjorde den gang. Efter man har spillet lidt, så kan man godt se der er lidt der er lavet om, men er ikke ret meget, hvilket er fedt når man ser det med retro brillerne på.

ddkick1

Dino Dini’s Kick Off Revival er et spil som der er lige til at gå til, og der er ikke så meget andet end det som man forventer. Nemlig simpelt gameplay, og få game modes. Men det nye her er, at der er mulighed for online kampe også, hvilket giver spillet det som man altid har ønsket sig i et Kick Off spil.

Nu er vi så kommet i gang med den første kamp, hvilket er Island imod England som i ser i toppen af anmeldelsen her. Kampen er slut og vi tager en stak kampe til, men der er noget de undre os. Hvorfor skal spillet være så svært at gå til?

Der er ikke en sværhedsgrad at stille på, og der er ikke specielt forskel på hvilket land man spiller imod. Det ville ikke gøre det store hvis konsollen af ens spiller var lige til, men det er den så desværre hellere ikke. For som i kan se i videoen, så skøjter man rundt som Bambi på glatis.

Efter en god stak kampe, hjælper det en smule på det, og man bliver faktisk bedre. Man har gjort det i Dino Dini’s Kick Off Revival, at man har holdt retro ånden perfekt. For muligheden man har for at skyde, takle, indkast og alt andet, er bygget ind i 1 knap, hvilket man husker fungerede denne gang. Vi syntes ikke det holder i 2016 desværre.

ddkick2

Man kan nemlig nemt lave en takling i stedet for at lave hovedstød til bolden. Det resulterer så i frispark til modstanderen. Men selvom det er sådan, så er det jo ikke så skidt at det ikke er godt for noget som man siger. For spillet har ikke noget der hedder kort. For der blev fældet lystigt i alle de kampe vi spillede, og der kom ikke et eneste kort.

Nu skal det jo selvfølgelig ikke lyde som, det kun er skidt vi har at sige om spillet. For man er uden tvivl godt underholdt når man spiller spillet. For der er god underholdnings værdi i spillet, som der var den gang.

Selvom Dino Dini’s Kick Off Revival måske ikke holder i 2016, så skal det siges at det er et meget billigt spil på Playstation Store, så er man bare en smule fan af de gamle Kick Off spil, og gerne vil have en sjov retro oplevelse, så er spillet pengene værd.

ddkickmål

Dino Dini’s Kick Off Revival er et spil som har en god underholdnings værdi i en kort periode, så skal du have et spil der kan underholde en rum tid, så køb denne titel. Vi har hygget os godt med denne titel i den periode det blev anmeldt i hvert fald.

Men har du stadig din Amiga 500 og et par disketter med Kick Off, så ville det måske være værd at overveje, om du ikke op på loftet og finde den frem igen, så du kan spille den ægte vare.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNeverwinter rammer snart Playstation 4
Næste indlægZoolander: Two Movie Collection anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
dino-dinis-kick-off-revival-anmeldelseDino Dini's Kick Off Revival er et spil som har en god underholdnings værdi i en kort periode, så skal du have et spil der kan underholde en rum tid, så køb denne titel. Vi har hygget os godt med denne titel i den periode det blev anmeldt i hvert fald.