Går man med et ønske om at man kunne tage til en magisk verden hvor vi møder alle de kendte Disney figurer, så kan vi fortælle jer at dette nu kan blive muligt. For Disney Magical World 2 er netop landet på Nintendo 3DS.

dmwthump

Vi kan med det samme sige, at det bliver en af de største Disney oplevelser der er at finde på Nintendo platformen. For I kommer til at møde over 100 forskellige Disney figurer i spillet, hvilket er ret vildt må vi erkende.

Når man starter ud, så flytter man ind i den fabelagtige by ”Castleton”, og det fede af de hele er, at dine ”naboer” er kendte figurer som Anders And, Mickey Mouse og alle deres venner. Når du er kommet i gang og flyttet ind, bliver man præsenteret for alle dem som er i byen, og du bliver præsenteret som en del af slænget.

dmwfrost

Man møder spillets første bump når man er ved at blive sat ind i hvad spillet har at byde på, for der er utroligt meget læsning i spillet finder man ud af. Meget læsning gør ikke det store, for det træner jo også børnene, men problemet er, at spillet ”kun” er på Engelsk, så selvom børn nu til dags nærmest får Engelsk ind med sutteflasken, så kan der godt være for meget at skulle i gang med. Så den aldersgrænse på de 3 år, den ville vi nok mene den er 7+ i Danmark.

Men når det så er sagt, så kan man sagtens komme igennem det uden at læse det store, for spillets guide system fungerer faktisk ret godt, så lige meget hvad så ved man hvor man skal hen.

dmwsnowball

Spillet tilegner sig mest de helt store Disney fans kan vi nok sige med det samme, for det er lige en tand for sukkersødt når man møder de forskellige. Men det er jo Disney vi taler om, så det skal jo være sådan. Men selvom spillet henvender sig til de mindste i familien, så kan de voksne jo godt få et smil på læben når de ser deres Disney barndom kigge forbi, for næsten en hver figur man har været fan af, er der.

En ting som helt sikkert bliver et hit hos de helt små, det er spillets såkaldte Photo Mode. Det er ikke som man kender det fra de store AAA titler på konsollerne, men derimod en ”Real Time” måde at fotograferer på. Det er lavet sådan at når du trykker ”L” og ”R” knappen på samme tid, så tager den et billede og gemmer på SD kortet.

Der efter kan man gå ind og se sin samling af billeder og vise vennerne. Det er jo ikke revolutionerende, men alligevel noget der sagtens kan blive stort. For så kan man jo vise sit Disney eventyr til vennerne.

dmwtigerdyr

Man kommer ikke til at kede sig i denne magiske verden, for der er en masse at tage sig til. Først og fremmest, så kan ens samler gen gå amok, for man kan samle på klistermærker i spillet, som man får ved at løse diverse små opgaver i spillet. Og det bedste af det hele er, at man kan lave en masse sjov og ballade, i selskab med alle de kendte Disney figurer vi alle kender.

Vi er nu kommet hjem fra vores magiske tur i Disney Magical World 2 universet, og vi kan med sikkerhed sige at dette spil har en nuttetheds faktor på 100%. Spillet er helt sikkert et spil der burde stå i alle Disney fans samlinger, hvad enten man er barn eller bare en barnlig sjæl.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægTom Chilton er ikke længere en del af WoW teamet
Næste indlægHustle Kings VR anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
disney-magical-world-2-anmeldelseVi er nu kommet hjem fra vores magiske tur i Disney Magical World 2 universet, og vi kan med sikkerhed sige at dette spil har en nuttetheds faktor på 100%. Spillet er helt sikkert et spil der burde stå i alle Disney fans samlinger, hvad enten man er barn eller bare en barnlig sjæl.