Minispil er et populært emne på Nintendo Switch. Nu kan vi føje et nyt spil af slagsen til samlingen.

Bandai har nu sendt Disney’s Tsum Tsum Festival på gaden. Vi fejrer det med udgivelses traileren.

Disney’s Tsum Tsum Festival er en Switch eksklusiv titel. Så har du ikke en Switch og vil have spillet, så kommer det nok til at koste lidt mere end kun spillets pris.

Forrige indlægNew Super Lucky’s Tale ude nu
Næste indlægNyt WRC 8 gameplay til Switch
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)