Vi kan med stor glæde fortælle jer at der kommer et nyt Dynasty Warriors spil til den ellers ret så store spilserie. Byd velkommen til Dynasty Warriors 9.

Koei Temco har netop annonceret at Dynasty Warriors 9 vil blive udgivet her i Europa. De har dog ikke rigtigt frigivet noget information om spillet, andet end denne teaser trailer som er vedhæftet nyheden her.

Vi ved desværre ikke hvilke platforme Dynasty Warriors 9, og hellere ikke nogen udgivelses dato. Men mon ikke Koei Temco kommer med en stor officiel annoncering i starten af 2017.

Forrige indlægRygte: GTA Online fejre julen
Næste indlægGratis Classic Mode i BATTLEZONE
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)