Square Enix har netop afholdt deres event under dette års E3. Det kan ikke siges at det var forudselig alt det vi så. For der kom annonceringer man slet ikke havde set komme, og nogen man kun kunne håbe på ske.

2 nye Final Fantasy VII Remake trailere

Vi har fået hele 2 nye trailere til Final Fantasy VII Remake under dette års E3. Men det er ikke kun det vi fik af se eller høre omkring Final Fantasy VII Remake. Vi fik også af vide at spillet vil hovedsageligt foregå omkring byen Midgar. Det er den by man først møder når man starter i det originale spil.

Final Fantasy VII Remake udgives den 3. marts 2020.

Final Fantasy VIII Remasterd annonceret

Helt ude af det blå kom annonceringen af Final Fantasy VIII Remasterd. Vi har før set portede versioner af spillet, men ikke en decideret Remastered udgave. Der har været meget snak om det aldrig kom til at ske vi så en Remastered udgave af spillet. Men det gør vi heldigvis.

Final Fantasy VIII Remasterd udgives til PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One og PC allerede i år.

Marvel’s Avengers får ny trailer og udgivelses dato

Ikke nok med vi fik en ny trailer til det kommende Marvel’s Avengers spil. Så fik vi endda også en udgivelses dato. Vi fik desværre ikke udgivet spillet i år. Men vi kan nyde spillet den 15. maj 2020 til førende platforme.

Ud over det, får vi også en beta. Indtil videre set ud til vi får denne beta på PlayStation 4 til at starte med.

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition annonceret

Endnu en Final Fantasy titel er annonceret. Byd velkommen til Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition. Tilbage i 2003 så vi original versionen i en Gamecube version. Så der er nok mange der har savnet den titel siden.

Dying Light 2 og Dragon Quest Builders 2 gameplay

Vi fik som sagt en stak gameplay videoer fra forskellige titler. Så her der samler vi lige 2 af dem. Læn jer tilbage og nyd gameplay fra Dying Light 2 og Dragon Quest Builders 2.

Oninaki har fået udgivelses dato

PlayStation 4 eksklusiv titlen Oninaki har fået udgivelses dato. Det fejrer vi med at dele udgivelses dato traileren til spillet. Ud over datoen, så er der også nyt at hente i den trailer, så snyd ikke jer selv for at se den.

Oninaki udgives den 22. august.

Outriders annonceret

Holdet bag storhittet Bulletstorm har annonceret deres næste titel. Byd stort velkommen til Outriders, som udgives en gang i 2020.

Circuit Superstars annonceret

Sidst men ikke mindst kan vi løfte sløret for Circuit Superstars. Spillet bliver en racer som byder på et retrosus af en anden verden. Dog er der selvfølgelig nye ting at finde i spillet. Bedøm selv i denne trailer.