EA præsenterede et stærkt lineup i år under deres E3 pressekonference. En del allerede annoncerede titler blev vist og nogle få overraskelser.

EA gjorde noget helt nyt år. Denne gang for at være mere global, havde de valgt at dele showet op. Denne gang sendte de på skift fra Los Angeles og London.

Der blev vist en masse lækkert frem bla. singleplayer fra Titanfall 2, et nyt Star Wars spil, Fifa får en historie og en hel masse mere!

Men nu, highlights!

 

Titanfall 2 – Singleplayer & Multiplayer

Det første Titanfall havde kun multiplayer. Denne gang har Respawn Entertainment lyttet til deres fans og Titanfall 2 får en singleplayer historie. Her får vi historien om forholdet mellem titanerne og piloterne der styre dem.

Selvfølgelig har vi fed multiplayer der byder på endnu mere hæsblæsende action og fedt gameplay! Det ser fantastisk ud og der er sket rigtig meget siden forgængeren. Vi er solgt!

 

Madden NFL 17 – Amerikansk fodbold når det er bedst!

Madden NFL er tilbage med lidt mere af det samme. Men med nogle forbedringer og tweaked gameplay, skal fans af serien nok blive glade.

 

Mass Effect: Andromeda – Kom med til Andromeda!

Ny historie, ny hovedperson og en helt ny vanvitig fantastisk verden.

Denne gang skal du være forberedt på det største Mass Effect eventyr nogensinde. Hele spillet køre på FROSTBITE Engine, så du får den bedste oplevelse der er muligt.

 

Fifa 17 – The Journey og Premiere League managers

Her blev der lagt nostalgisk ud med at vise Fifa gennem tiderne. Ligesom det nye Mass Effect, køre Fifa 17 på FROSTBITE engine.

For aller første gang byder Fifa 17 på en historie kaldet The Journey! Det kommer til at handle om en ung knægt ved navn Alex Hunter, der har store drømme om at blive en pro fodbold-spiller. Du vil komme til følge ham hele vejen og der vil være realistiske Premiere League fodbold managers.

Selvfølgelig får du stadig de velkendte features med Fifa 17 med en masse nye tricks, tweaks, grafik og opdateringer. Dette bliver den ultimative Fifa oplevelse!

 

Star Wars – Udviklerne bag de kommende spil

Jade Raymond fra Visceral Games tog til scenen for at snakke om de mange Star Wars spil der er i udvikling. Vi får spil sat i en fjern galakse de næste mange år. Udviklerer som Visceral Games, Respawn Entertainment, DICE og mange flere er igang med at lave Star Wars spil.

I en kort video fik blev der kastet lys på de forskellige spil, men ikke nogen officiel annoncering af spillende er sket endnu. Men vi får spil i mange forskellige genre og afskygninger. Så vi må væbne os med endnu mere tålmodighed . . . “sigh”

 

Battlefield 1 – WW1 har aldrig været mere fantastisk!

Endelig! Siden Battlefield 1 blev annonceret og den første trailer ramte nettet, lød et råb af glæde på tværs verdenen fra millioner af gamere.

Ligesom de andre, køre spillet på FROSTBITE engine hvilket er med til at give fantastiske effekter, vejr og massive ødelæggelser.

 

Det var enden på det første show. Følg med her på gamerslounge.dk og Facebook når vi opdatere på det næste show med Bethesda.