infamous_finalA

Hvis du tror på alle rygter i spilverdenen, så kan du godt glæde dig. For nu rygtes en kommende annoncering af inFamous 2. Det skyldes at Playstation: The official Magazine nævner spillet i deres seneste udgave af bladet. Jeg var med til inFamous-eventet her i Danmark tilbage i maj 2009 og undrer mig overhovedet ikke over at en 2’er er kommet på tale.

Dengang fortalte Bruce Oberg, programleder og medstifter af Suckerpunch Production, mig at inFamous udelukkende var et singeplayer-spil ligesom Uncharted startede ud, men man aldrig vidste hvad der kunne ske i fremtiden. (Er fremtiden ved at nærme sig?)

Sony kommenterer ikke på rygter og spekulationer, for at bruge deres egne ord, men hvis der er hold i det her, så varer det nok ikke længe før vi får lov til at se en efterfølger til inFamous.

Fremtiden vil med garanti bringe os mere nyt og hvis rygtet viser sig at være sandt, får vi så en multiplayer-mode i inFamous? Hvad skulle multiplayeren gå ud på?

Hvis du endnu ikke har prøvet inFamous, så kan det stadig anbefales og hvis du er i tvivl kunne du tage et kig på vores anmeldelse.