Hvis du ikke har spillet The Legend of Zelda: Link’s Awakening, og vil se mere til spillet, så er det her du skal se med.

Nintendo har frigivet en ny trailer. I den trailer får vi vist en masse frem fra spillet. Der er godter at hente i traileren. Så grunden til alt dette ikke er kommet ud før nu, er nok for ikke at spoile alt for meget.

Hvis du vil vide mere om spillet kan du læse vores anmeldelse ved at klikke her.

Forrige indlægVampyr ude på Switch nu
Næste indlægSe en masse Nioh 2 gameplay
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)