Hvis du skal spille Monster Hunter Rise når det kommer til næste år, så er det her du skal se med.

2 nye trailere er nemlig frigivet. Denne gang får vi styr på brugen af buen og sværdet i spillet. Se med her:

Monster Hunter Rise udgives eksklusivt til Nintendo Switch den 26. marts 2021.

Forrige indlægNyt Indie World Showcase i dag
Næste indlægSpelunky 1 og 2 kommer til Switch
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)