En ny trailer til Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer delen er landet. Og den bliver selvfølgelig leveret til jer lige her.

Den nye multiplayer, giver og rimeligt indblik i hvad vi har i vente af den kommende online del i Call of Duty: Black Ops 4. Ud over det, får vi et lille smugkig på Blackout som er den kommende Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale del.

Call of Duty: Black Ops 4 udgives den 12. oktober.

Forrige indlægEA stopper On The House
Næste indlægMarvel’s Spider-Man preview
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)