Sushi Striker: The Way of Sushido udgives om ikke så længe. Nu kan vi give jer en ny trailer.

Denne gang er det spillets histoie der sættes i fokus.

Frister spillet, kan vi sige at spillet udgives på Nintendo Switch og 3DS den 8. Juni.

Forrige indlægMario Tennis Aces får snart en demo
Næste indlægGo Vacation annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)