I dag er den dag mange fans af Far Cry har ventet længe på. Det er nemlig dagen hvor Far Cry 5 endelig er ude.

Vi plejer at fejre mange udgivelser med en udgivelses trailer. Det vil vi ikke lave om på i dag, så derfor er den trailer en del af nyheden her.

Skal der spilles en masse Far Cry 5 i påsken?

Forrige indlægMLB The Show 18 anmeldelse
Næste indlægGeostorm anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)