Igår hintede Ubisoft, at de snarligt ville annoncerer et nyt spil igennem en teaser video, hvor vi kort fik et glimt af en huletegning af en mand med en bue. Mange gættede på at det var et nyt Far Cry spil og de gættede ikke forkert, for Ubisoft har netop annonceret Far Cry Primal og i forbindelse med denne annoncering er der selvfølgelig kommet en trailer.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=nU0tlaY9ZGI&w=560&h=315]

Far Cry Primal foregår 12.000 år tilbage i tiden, dengang da stenredskaber var civilisationens højdepunkt. Du spiller som Takkar, en jæger der er strandet i Oros. Oros er en gletscher dal som er blomstret op efter den seneste istid og som er hjemsted for en række af jægere og deres bytte. Byttet kan varierer lige fra de kæmpe mammutter, til de hurtige Sabertigre, bjørne og andre dyr – linjen mellem at jage og være jaget har aldrig været mere hårdfin.

Far Cry Primal er sat til at udkomme d. 23 Februar 2016 til PlayStation 4 og Xbox One, dem som vil spille det på PC må desværre vente til marts 2016. Spillet bliver IKKE udgivet til PlayStation 3 eller Xbox 360.