Fifa_-_ultimate_team

Sidste år høstede EA Sports stor succes med Ultimate Team til Fifa 09. Nu hedder året 2010, spillet hedder Fifa 10 og nu får vi igen lov til at bytte fodboldkort i Ultimate Team.

 

Dengang jeg var ung nok til at gå i folkeskolen samlede pigerne på Spice Girls-kort og drengene på fodboldkort. Det passer ikke helt – der var én dreng i min klasse der samlede på Spice Girls-kort. Spice Girls har intet med Ultimate Team at gøre, men i Ultimate Team samler man til gengæld også på fodboldkort og der er mange af slagsen. Alt fra trænere, stadions, spillere og til kort som kan booste ens hold eller “bestikker” dommeren, så man ikke kan få gule kort eksempelvis.

 

Som noget nyt i år kan man nu administrere flere hold. Du er altså ikke fastlåst til kun at bruge et hold, men kan lave forskellige klasser af hold. Nogle turneringer kræver nemlig, at du bruger hold på under 3 stjerner og så nytter det ikke så meget, at du har både Ronaldo, Casillas og Fabregas på banen.

 

Ultimate Team er på Xbox Live nu og ankommer senere idag til PSN. Udvidelsen kan fås til 400 MS point og til 39,95 på PSN.

 

Skal du være med til at bytte kort?