Efter at have lavet en række spil i serien, om lejemordere, kommer Ubisoft nu med en film til serien Assassin’s Creed.

Filmen handler om Callum Lynch, spillet af Michael fassbender – rejse igennem sine forfædres minder, som lejemorder i 1400 tallets Spanien.
Måden det foregår på er ved hjælp af en teknologi, der låser op for hans gernes minder.
Callum finder ud af, han engang var medlem af en hemmelig gruppe af lejemordere og udvikler dødelige egenskaber for at dræbe undertrykkende tempelriddere.

Jeg kan godt lide spillene, men må erkende at man ikke skal lave spil til film, da det yderst sjældent bliver godt.
Jeg så frem til denne film, men blev yderst skuffet da den er utrolig tung, og kedelig historie mæssigt.
Det er ikke en gennemført Assassin’s Creed film i min optik.
Med et budget på Ca. 125 millioner dollars, kunne det gøres meget bedre.
Men når det så er sagt, skal det siges at skuespillerne gør det virkelig godt.
Er du hardcore fan af Assassin’s creed vil du sikkert elske denne film.

Personligt er jeg slet ikke til denne film.
Synes filmen falder helt ved siden af de actionspækket spil –
Filmen er langtrukket, og i perioder kedelig, med virkelig dårlig fortælling af en historie.
Men når det så er sagt er der få parkour elementer, som man kender fra Assassion’s Creed spillene.
Skuespillet er som nævnt, noget af det der trækker filmen op.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNETGEAR lancerer 2 vilde NAS servere og forbedret styresystem
Næste indlægHop ind i spil verdenen med Magikarp Jump
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!
film-anmeldelse-assassins-creedPersonligt er jeg slet ikke til denne film. Synes filmen falder helt ved siden af de actionspækket spil - Filmen er langtrukket, og i perioder kedelig, med virkelig dårlig fortælling af en historie. Men når det så er sagt er der få parkour elementer, som man kender fra Assassion's Creed spillene. Skuespillet er som nævnt, noget af det der trækker filmen op.