Det er blevet mere normalt at have en NAS server der hjemme, og nu kommer NETGEAR på banen med 2 vilde af slagsen. Disse er nok mere til dem som har et firma.

NETGEAR har netop løftet sløret for 2 nye vilde NAS servere, og et nyt styresystem som er mere sikkert. I får her den officielle pressemeddelelse:

NETGEAR lancerer ReadyNAS 426 og 428 samt ReadyNAS OS 6.7

NETGEAR, Inc. (www.netgear.dk) lancerer to nye ReadyNAS-desktopmodeller i ReadyNAS 420-serien til små og mellemstore virksomheder: ReadyNAS 426 og ReadyNAS 428 bruger den nye Intel Atom C3000-processor, og er samtidig de første NAS-modeller, der leveres med ReadyNAS OS 6.7 – den nyeste version af NETGEARs Linux-baserede operativsystem med femdobbelt sikkerhed.

“RN426 og RN428 fortsætter ReadyNAS-produkternes tradition med at levere markedets bedste databeskyttelse. Med 4 GB DDR4 RAM, Intel Atom C3000-processor og styring via NETGEAR Insight-mobilappen er de to nye NAS-modeller både brugervenlige og ekstremt omkostningseffektive sikkerhedsinvesteringer for virksomheder med op til 40 brugere” fortæller Pål Vatneberg, Country Manager for NETGEAR i Norden.

ReadyNAS OS 6.7 – femdobbelt sikkerhed og nu endnu mere fleksibelt

ReadyNAS OS 6.7 er et solidt softwaremæssigt grundlag til en pålidelig og omkostningseffektiv komplet backup-platform med femdobbelt databeskyttelse, der omfatter: RAID-konfiguration (beskyttelse mod defekte harddiske), antivirus i realtid, versionering med snapshots hver time, beskyttelse mod “bit rot” (gradvis forringelse af ydeevnen og dataintegriteten) og brugervenlig replikering til cloud-baseret gendannelse efter nedbrud.

ReadyNAS OS 6.7 omfatter desuden ReadyDR (Disaster Recovery) til backupkopiering på blokniveau og gendannelse til en sekundær ReadyNAS. Denne funktion sikrer LAN-baseret replikering af selv de største backupfiler og -databaser.

NETGEAR ReadyCloud fungerer som en personlig cloud til synkronisering, samarbejde og fjernstyring – uden ekstra omkostninger for virksomheden. Desuden understøtter ReadyNAS OS 6.7 automatisk tovejs synkronisering mellem ReadyNAS-enheden og populære cloud-lagertjenester som Amazon Cloud Drive, Dropbox og Google Drive.

ReadyNAS 426 og 428 understøtter RAID 0, 1, 5, 6 og 10, og – som markedets hidtil eneste NAS-løsninger til små og mellemstore virksomheder – Raid 50 (RN426) og Raid 60 (RN428). Kombineret med et nyt visuelt 3d-konfigurationsværktøj har det aldrig været lettere og mere fleksibelt at optimere lagerindstillingerne til din virksomheds behov.

Uddrag af specifikationer for ReadyNAS 426 og 428
  • Desktop NAS med op til ◦6 diske og 60 TB lagerplads (RN426)
  • 8 diske 80 TB lagerplads (RN428)
  • Intel Atom C3000-processor
  • 4 GB DDR4 RAM
  • 4 x 1-gigabit Base-T porte
  • Link Aggregation/port trunking
  • 2 x USB 3.0-porte til hurtig backup fra mobilenheder og kameraer
  • Støjsvagt design med optimeret køling
Pris, tilgængelighed og flere oplysninger

De nye ReadyNAS-modeller kan nu fås i Danmark i konfigurationer med eller uden harddiske installeret på forhånd.

  • ReadyNAS 426 uden diske har en vejl. pris på DKK 6.990.
  • ReadyNAS 428 uden diske har en vejl. pris på DKK 8.490.

Skal der står en ny NAS server hjemme på kontoret eller er den lidt for vild?