Vi er lige kommet hjem fra et stort event i Paris. Vi laver nu et lille sammendrag af Final Fantasy XIV Fan Fest 2019 Paris eventet.

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at der lige har været Final Fantasy XIV Fan Fest 2019 i Paris. Den vågne læser har nok set de opslag der har været på vores Facebook side. Vi har ikke nævnt det store fra selve eventet ud over billeder, og en video gennemgang af hvad eventet bød på.

Vi prøver at fatte os i korthed i dette sammendrag, så læn jer godt tilbage, og nyd dette sammendrag af Final Fantasy XIV Fan Fest 2019 Paris sammendrag:

Det var med stor forventning da man for første gang trådte ind i den kæmpe hal eventet blev afholdt i. Man var ikke i tvivl om der var mange mennesker. Der var omkring 4500 deltager under Fan Festen (af hvad vi fik fortalt).

Forventningen var stor da det første scene event blev afholdt, for det var nemlig en åbnings ceremoni og Keynote. Spillets udvikler og producer Naoki Yoshida startede ud med at træde ind på scenen klædt som en Gunbreaker, som man først ikke kendte til, men det kom vi hurtigt til.

En Gunbreaker er nemlig en ny tank karakter som vi kommer til at opleve i den nye udvidelse Shadowbringers, som udgives den 2. juli. I kan se meget mere om denne udvidelse ved at læse vores nyhed omkring Shadowbringers.

Det var en kæmpe oplevelse at høre fans reaktioner hver gang der blev annonceret noget nyt som de ikke havde set, eller bare noget som de var vilde med. Det er en af de fede ting ved at være en del af sådan en Fan Festival. For det er her at fans af spillet er i prioritet 1, og det mærker man med det samme.

Efter åbnings eventet blev der åbnet op for en masse lækkerheder for alle der deltog i Final Fantasy XIV Fan Fest 2019 Paris. Der kunne spilles Final Fantasy XIV, ride på mounts, være en del af et Chokobo ræs og meget mere. I kan se et lille billedshow her af hvad der var af småevents lige her:

Når man gik rundt der nede om lørdagen, kunne man ikke undgå at ligge mærke til alle de flotte CosPlayers der var rundt omkring. Der var en god grund til man mødte så mange den dag. Dagens højdepunkt for dem, var nemlig et kæmpe scene show, hvor der blev plads til hele 30 deltagere.

Både under sceneshowet, og når man gik rundt ude i mængden, kunne man mærke hvor stor energi der blev lagt i at være CosPlayer. Folk lever sig 100 procent ind i den rolle de har påtaget sig. Det er sådanne ting, der gør at et event bliver så livligt som det var:

Lørdagen blev afslutte med en meget hyggelig klaver koncert. Og vi kan med det samme sige, at det var en oplevelse man ikke glemmer med det samme. Benyamin Nuss og Susan Culloway gav den virkeligt gas på scenen, og man blev hevet helt ind i det univers de fik skabt. Et sjovt lille afbræk, var da Yoshida (spillets udvikler) også var en del af showet. Hvis der ikke var noget der he copyright havde vi med glæde delt en masse fra den koncert, for det var en kæmpe oplevelse.

Søndagen blev hurtigt en realitet, og vi tog selvfølgelig ned før eventet startede og var klar til endnu en dag der nede. Selvom man havde set alt hvad eventet bød på om lørdagen, var det stadig en fryd at rende rundt blandt alle de Final Fantasy XIV fans der virkeligt elskede at være der nede.

Disse events der var om søndagen, var i et lidt mere roligt tempo end om lørdagen. Eller vi kan sige det er en sandhed med modifikationer. For inden man så sig om, blev der smidt en masse computere op på scenen, og endnu et kæmpe sceneshow startede.

Vi fik nemlig den glæde at overværge The Feast Regional Championship Europe Finals, som blev afholdt søndag eftermiddag. Det var en fryd at opleve dette super fede PvP event blive afholdt. Der må man sige at endnu et vellykket scene show var overstået for Square Enix.

Final Fantasy XIV Fan Fest 2019 Paris lakkede alt for hurtigt mod enden, men vi kan love for at dette kæmpe event blev lukket og slukket med manere. The Primals trådte nemlig på scenen. De gav det vilde show med en masse vild Final Fantasy musik. Hvis man ikke var imponeret, blev man det da her.

Dette sceneshow var ikke det der imponerede, men stemningen derimod. Dette vilde heavy show blev bakket vildt op af alle de fans der stod blandt publikum. Og de blev selvfølgelig bakket op af The Primals. Den store oplevelse var endnu en gang Yoshida, som både sang og spillede trompet under showet.

Showet sluttede efter en times tid, og derefter trådte alle de folk vi havde set på scenen tidligere og takkede af for Final Fantasy XIV Fan Fest 2019 Paris.

Alt i alt har Final Fantasy XIV Fan Fest 2019 Paris, været en vild oplevelse, og alt er gået som man kunne ønske sig. Der har været lidt upsére oppe på scenen, men de professionelle folk som stod der oppe kunne nemt aflede opmærksomheden, og få noget sjovt ud af det.

Vi takker PR Nordic og Square Enix for at gøre denne tur til en realitet.