Vi dykker nu helt ned i Fire Emblem universet, og ser nærmere på Fire Emblem Fates som snart bliver udgivet til Nintendo 3DS.

fefanime

Dette spil bliver en unik oplevelse, da der er lagt op til at spillet har meget at byde på, hvilket vi med det samme godt kan skrive under på.

Når spillet startes op, så starter man ud med at lave sin egen avatar, som bliver helten (eller heltinden) i dette eventyr. Der er vildt mange muligheder for hvordan man skal se ud, så allerede der, har vi en masse valg der skal tages. Men tag det med ro, for det store valg kommer først senere hen.

fef1

Valget kommer allerede når du skal ud og investere i spillet, for der er nemlig 2 versioner ude af spillet, og det er versionerne Birthright og Conquest, og det er 2 ret forskellige pakker du får her, men lad os kort opsummere hvad valget går ud på.

Du har nemlig selve ”grundspillet” der frem til og med kapitel 6 er det samme, men derefter skal man tage valget hvilken vej man vil gå (hvilket man jo tager mht. hvilket spil man køber).

Fire Emblem Fates: Bithright, går ud på man skal forsvare Hoshido, og denne her mulighed vil vi nok anbefale nye spillere til serien, for det er nok den nemmeste af de 2 pakker. I kan se en præsentation af dette spil i denne her video:

Fire Emblem Fates: Conquest, er et lidt sværre valg (men ikke umuligt), og kan bedst anbefales til folk der er bekendt med serien, eller folk der vil tage udfordringen op. Her skal man nemlig kæmpe Nohr, og det går ikke stille for sig kan vi godt sige. I kan også se holdet bag spillet snakke om denne pakke:

Man kan selvfølgelig også gå All In og købe Special Edition af spillet hvor man får begge eventyr plus Fire Emblem Fates: Revalation som er et nyt eventyr (som vi ikke kommer nærmere ind på, da det har senere udgivelse).

Lige meget hvilket valg i tager, får i valuta for pengene, for spillet er meget godt skruet sammen, og man er fanget i Fire Emblem Universet´s spind lige med det samme.

Man skal tænke sig godt om når man spiller, for Fire Emblem Fates er et tur baseret spil, og valgene man tager ude på slagmarken kan have fatale konsekvenser.

fef3

Man skal også tænke på ”forholdet” mellem de forskellige i hæren, for er de på god fod med hinanden, får man også + ude i slagmarken, hvilket giver dig et ekstra boost når du bekæmper din fjende.

Ud over alle de muligheder, så har du også en mulighed for at ”slappe af” med at spille imod dine venner eller tilfældige. Du kan spille via Trådløst netværk der hjemme, eller spille online imod andre, hvilket giver spillet endnu en ekstra levetid.

Spillet er meget godt skruet sammen, og det er stærkt vanedannende kan vi med det samme sige. De forskellige kapitler (efter hvilket valg man tager), har meget forskelligt gameplay, så det er ikke det samme man går igennem hele tiden. Man føler at der hele tiden sker nyt, hvilket er lige i skabet.

Når man spiller kommer der nogle rigtige lækre video sekvenser, som er værd at se en ekstra gang, for de passer godt ind i Fire Emblem universet. Så lige meget hvad man er til, så er Fire Emblem Fates en stor oplevelse.

fef4

Vi har spillet Fire Emblem Fates indtil vores små tommeltotter er helt flade, og kan komme med dommen over spillet. Hvis du vil have en stor oplevelse du ikke glemmer med det samme så køb Fire Emblem Fates, for det har underholdning til et utal af timer.

Valget er dit, om du vil gå den ene eller anden vej. Men vi kan love, at lige meget hvilken vej du væger, så får du en stor oplevelse ud af det.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNETGEAR lancerer ProSAFE M4200 og M4300
Næste indlægHot Wheels bil pakke tilgængelig til Forza 6
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
fire-emblem-fates-anmeldelseVi har spillet Fire Emblem Fates indtil vores små tommeltotter er helt flade, og kan komme med dommen over spillet. Hvis du vil have en stor oplevelse du ikke glemmer med det samme så køb Fire Emblem Fates, for det har underholdning til et utal af timer.