Til de der spiller Fire Emblem Heroes, eller mangler en grund til at spille det, kan de nu glæde sig til en lille krydspromo!
Byleth, avataren i det kommende Fire Emblem: Three Houses, bliver nemlig en del af Fire Emblem Heroes.

Spillere som køber Three Houses kan ved registrering af spillet få en ny karakter i Fire Emblem Heroes fra den 26. juli 2019. Promoen varer til og med d. 29 Juni 2020.

Forrige indlægGreedFall har fået udgivelses dato
Næste indlægShantae 5: Opening Videoen Er Landet
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!