fifa_10_billboard

Så er det tid til anden halvdel af online kvalifikationen til Fifa Interactive World Cup. Første sæson er afsluttet og de 9 første har kvalificeret sig til finalen i Barcelona. Desværre er der ingen danskere der har vundet en af de fire europæiske pladser til finalen, men forhåbentligt er der nogen der kan gøre det her i anden sæson.

Hvis du ikke har lyst eller tid til at vise din kunnen i online kvalifikationen, så er der også en mulighed for at deltage til live kvalifikationen, når den finder sted i København. Kvalifikationen i København har fået en dato og alle fifa-fanboys kan nu reservere d. 13. marts 2010. Der er dog ingen oplysninger om tid og location, men vi vil selvfølgelig holde dig opdateret.

400.000 mennesker deltog i første sæson af online kvalifikationen. FIFA og EA forventer en endnu større deltagelse i 2. sæson, så der er lagt op til massere af mål, tacklinger og røde kort, når kvalifikationen starter senere idag.

Can you Fifa 10?

FIWC Kvalifikation 2010

Forrige indlægMAG Beta er åben
Næste indlægEA XBOX 720
Jeg er skribent her på Gamerslounge. Min interesse for spil er meget bred. Om jeg spiller et sportsspil, en shooter eller et partygame betyder ikke så meget for mig - så længe at gameplay er godt, er jeg underholdt. Jeg er en playstation-fanboy, og derfor drejer mine skriverier sig mest om eksklusive titler til Playstation og multiplatform-spil. Hvis du selv ejer en Playstation, er du velkommen til at adde mig: pedigreepal