Hvis du spiller Luigi’s Mansion 3 ved du måske allerede dette. Men vi deler det lige så alle får nyheden.

Den første DLC til Luigi’s Mansion 3 er nemlig landet. Denne DLC indeholder 3 mingames til Screampark, 3 nye kostumer og en stak nye spøgelser. Se det samlede indhold i denne trailer:

Har du ikke spillet Luigi’s Mansion 3, kan du læse vores anmeldelse ved at klikke her.

Forrige indlægAgeless annonceret
Næste indlægRazer Viper Mini ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)