At spille i 4K/60fps er noget der kan bruges hos gamerne. Nu kommer Forza Horizon 4 snart med i denne kategori.

Opgraderingen til 4K/60fps bliver selvfølgelig udgivet sammen med Xbox Series X da det bliver optimeret til den. Dette kunne den officielle Forza Horizon 4 Twitter konto berette:

Forrige indlægSkater XL er ude nu
Næste indlægTrove sigter efter stjernerne
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)