deejay

Så gik Activision amok. De har offentliggjort Guitar Hero 5, Band Hero og nu også DJ Hero.

Udover disse 3 titler har de også offentliggjort – som ventet,  at Van Halen kommer til at få deres eget Guitar Hero spil.

Spillet vil indeholde en bunke af Van Halen sange og udover det sange fra Queen, The Offspring og Blink-182. Det vides endnu ikke hvornår vi kan få lov til at hilse på denne titel.

Guitar Hero 5 kommer til at indeholde moderne og klassiske rocknumre og spillet vil give os nogle nye muligheder, som ikke tildligere har været mulige i serien. Bl.a. vil det være muligt at stoppe midt i et nummer for at skifte sværhedsgrad. Det giver umiddelbart ingen mening, men lad os da se på det når det kommer. Det er altså tilbage til kun at spille guitar i Guitar Hero. Smart, ehh?

Band Hero vil, som navnet selv siger, være et spil bygget på flere instrumenter. Trommer, bas og guitar for fulde gardiner og angiveligt med en indgang der skulle være mere rettet mod familien og social gaming. Bl.a. er tracklisten baseret på top 40 hits, så vi forventer at der bliver godt gang i Coldplay og – tør man tænke tanken, U2!?

DJ Hero er til gengæld i en helt anden boldgade end vi har set indtil nu. Her smider de alt fra dirty R n’ B over Motown til Hip-hop og Electronica på menukortet, og disker op med et vaskeægte turntable – det ligner ihvertfald. Så hvis du har været henne over farmands LP samling som lille og leget MC, kan du nu gøre det uden at ødelægge arvegodset.

djhero

Et foreløbeligt billede på hvordan DJ Hero controlleren kommer til at se ud.

Alle titler – undtaget Van Halen som angiveligt skulle komme i første halvdel af 2009, rygtes at komme i slutningen af året. Det er der såmænd ikke noget nyt i, men hvordan har du det med at Guitar Hero nu ikke bare er et enkelt spil mere? River du stadig gladeligt 500 lapperne på disken og ryger hjem og rocker løs, eller har finanskrisen fået dig på andre tanker når Activision sender køerne på græs inden malkning? Giv lyd i kommentarerne!