Man siger jo at man ikke skal gå tilbage til en fuser. Men jeg tror nu godt vi kan gøre en undtagelse med denne her.

DJ spillet fra skaberne af Rock Band er netop landet. For at fejrer det deler vi hermed udgivelses traileren:

Hvis du vil se mere omkring FUSER kan du læse vores anmeldelse ved at klikke her.

Forrige indlægAtlas Rogues lander snart på early access
Næste indlægJust Dance 2021 ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)