Episode #12 af Galewski’s corner.

Galewski’s corner er en ny serie hvor jeg vil gøre mit bedste for at vise jer et nyt spil hver dag.

Det vil fungere som et preview af forskellige spil. Episoderne vil varer alt fra 5-20 min, alt efter hvilket spil vi kigger på.

I denne episode kigger vi på et spil som hedder Primordia, spillet er udviklet af Wormwood Studios og udgivet af Wadjet Eye Games.

Primordia er på steam beskrevet som et Indie, Eventyr spil, min egen beskrivelse ville mere lyde som et Indie, point-and-click eventyrs spil, i retningen af Tales of Moneky Island og den slags.

Primordia kører kun i en meget lav opløsning, dette er ikke en fejl, dette er gjort med vilje, nemlig for at skabe denne old-school følelse.

Primordia har helt sikkert fanget min interesse og siden videoen blev optaget har jeg spillet meget mere af det. Jeg kan kun sige det bliver mere og mere spændene, udfordrende og fangende.

Men bare fordi Primordia er i Alpha behøver dette ikke betyde at spillet ikke er pengene værd. Project Stormos er noget af det mest vanedannende jeg længe har prøvet. Man bliver helt klart afhængig af det, det gjorde jeg i hvert fald.

Klik her for at købe det på steam.

[box_info]Abonner på min youtube kanal ThePolishDane, hvis du vil være den første til at hører om næste episode af Galewski’s Corner[/box_info]
TL;DR
Vurdering
Forrige indlægMasser af PlayStation 4 services kræver ikke Plus
Næste indlægXCOM Enemy Unknown kan nu hentes til iTunes
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.
galewskis-corner-primordiaPrimordia har helt sikkert fanget min interesse og siden videoen blev optaget har jeg spillet meget mere af det. Jeg kan kun sige det bliver mere og mere spændene, udfordrende og fangende.