Episode #11 af Galewski’s corner.

Galewski’s corner er en ny serie hvor jeg vil gøre mit bedste for at vise jer et nyt spil hver dag.

Det vil fungere som et preview af forskellige spil. Episoderne vil varer alt fra 5-15 min, alt efter hvilket spil vi kigger på.

I denne episode kigger vi på et spil som hedder Project Stormos, spillet er lavet af Rob Storm.

Project Stormos er et Indie, anti-platform spil, og er kun ved at blive udviklet. Spillet er altså stadig i Alpha, kun version 0.3 Alpha.

Men bare fordi Project Stormos er i Alpha behøver dette ikke betyde at spillet ikke er pengene værd. Project Stormos er noget af det mest vanedannende jeg længe har prøvet. Man bliver helt klart afhængig af det, det gjorde jeg i hvert fald.

Efter min mening er det helt sikkert værd at prøve, det er et af de sjoveste platform spil jeg længe har prøvet, og at Project Stormos stadig er i udvikling skaber hos mig endnu mere interesse.

[box_info]Abonner på min youtube kanal ThePolishDane, hvis du vil være den første til at hører om næste episode af Galewski’s Corner[/box_info]
TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPlayStation 4 udkommer før Xbox One
Næste indlægDefiance anmeldelse
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.
galewskis-corner-project-stormosProject Stormos er et Indie, anti-platform spil, og er kun ved at blive udviklet. Spillet er altså stadig i Alpha, kun version 0.3 Alpha.