2017 er over os, og nu skal der ske noget nyt. Vi har hermed oprettet en Discord server, så alle læsere (og staff på siden) kan skrive og tale med hinanden 24/7.

Meningen med dette nye tiltag er at vi gerne vil give alle vores læsere en mulighed for at møde ligesindede. Nu sidder I måske og tænker på hvad Discord er, og det vil vi kort give jer et svar på her:

Discord er en blanding af Chat og tale. Så der er både oprettet chat rum til forskellige platforme. Samme mulighed er der i tale kanalerne. Vi vil gerne give alle (inklusive os selv) den mulighed for at at nørde med hinanden så snart man har lyst til det. Så lige meget om du er til chat eller snak. Så har I et spørgsmål om et spil, eller bare er klar på en hygge chat/snak, så er vores Discord server det nye samlested.

Vi vil i fremtiden også bruge vores Discord server når der er store gameshows eller andet som har vores interesse. Denne mulighed gør at vi rigtigt kan nørde sammen, og dele vores passion fuldt ud.

Discord er både tilgængeligt via Web på PC, og der er også en app til dem der ønsker dette. Man kan også få Discord med på farten da der er lavet en app til både iOS , Android, PC, Mac OS og Linux. Så der er rig mulighed for at vi ses der ude i det nye univers på alle tidspunker af dagen.

Håber I tager godt imod dette nye tiltag. Ris og Ros modtagets gerne, for er der noget vi mangler, så tilpasser vi os efter vores fælles ønsker.

Klik her for at blive en del af vores nye fællesskab.

Vi ses på Discord serveren!