Det kommer ikke bag på nogen at det er 1. april i dag. Og nu skal der skiftes ud i Xbox samlingen.

Games with Gold for april måned er afsløret. Vi deler hermed de 4 titler i får fingrene i fra i dag:

Xbox One

  • Project Cars 2 (1. april – 30. april)
  • Knights of Pen and Paper Bundle (16. april – 15. maj)

Xbox 360

  • Fable Anniversary (1. april – 15. april)
  • Toybox Turbos (16. april – 30. april)
Forrige indlægSe Ninjala gameplay
Næste indlægJett stormer ind i Valorant
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)