Maj måned er tæt på, og nu kan vi løfte sløret for månedens Games with Gold titler.

Vi kan med det samme sige, at vi har fat i 4 ret solide titler denne gang. Titlerne er følgende:

Xbox One.

  • V-Rally 4 (1. – 31. maj)
  • Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr (16. maj – 15. juni)

Xbox 360.

  • Sensible World of Soccer (1. – 15. maj)
  • Overlord II (16. – 31. maj)
Forrige indlægHaxity rammer beta stadiet
Næste indlægPlayStation Plus titler for maj
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)