Selvom der er et stykke tid til det er Maj måned, kan vi allerede løfte sløret for Games With Gold titlerne til Xbox.

Denne gang ser Games With Gold titlerne sådan ud:

Xbox One:
  • Super Mega Baseball 2 (1. – 31. Maj)
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (16. Maj – 15. Juni)
Xbox 360:
  • Sega Vintage Collection: Streets of Rage (1. – 15. Maj)
  • Vanquish (16. – 31. Maj)

Hvilken titel ser I mest frem til?

Forrige indlægFå Peggle gratis
Næste indlægTower of Time anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)