Så blev det tid til at Square Enix skulle holde deres presse konference på dette års E3, og det gjorde de med stor stil må man sige.

Der er nok mange glade fans der ude efter de har set denne præsentation.

Til jer som ikke har set denne præsentation, så har vi lavet et lille sammendrag af hele presse konferencen.

Deus Ex: Mankind Divided:
Vi har hørt lidt til denne Deus Ex titel, men nu er det første gang der er præsenteret en gameplay trailer til spillet, og den vil vi med stor glæde jer alle med. Deus Ex: Mankind Divided udgives i starten af 2016, men der er ikke nogen fast udgivelses dato endnu.

Project Setsuna:
Så er der en ny RPG titel på vej til os, og vi kan glæde jer alle med en lille teaser til spillet lige her:

Star Ocean: Integrity and Faithlessness:
Så er det tid til den 5. titel i Star Ocean serien, og denne får titlen Star Ocean: Integrity and Faithlessness og den vil blive udgivet på Playstation 4 i 2016.

Hitman:
Intet E3 uden vi lige skal møde Agent 47 som snart viser sig i et nyt Hitman spil. Vi kan glæde jer med en sprit ny eksklusiv gameplay trailer til det kommende Hitman spil:

NieR New Project:
Så blev der løftet sløret for en ny RPG titel som ligger under navnet NieR New Project, som er en efterfølger til det ret populære NieR. NieR New Project er kun en imidlertidig titel på spillet. Hvad spillet kommer til at få af titel er der ingen der ved endnu, men i kan få lov at nyde en lille teaser til spillet her:

Kingdom Hearts 3:
Så er det tid til vi skal på tur med Sora, Anders And og Fedtmule ud i det meget ventede Kingdom Hearts 3. Se denne meget lækre trailer og se Sora svinge sit keyblade lige her:

Kingdom Hearts Unchained Key:
Kingdom Hearts Unchained Key er en ny titel der er annonceret, og det er en titel der vil blive udgivet til Android og Ios, og det ser ikke værst ud og der er uden tvivl en masse vi kender fra Kingdom Hearts serien:

Final Fantasy VII Remake:

Final Fantasy VII er nok det største Final Fantasy spil, og nu har Square Enix annonceret at det kommer i en helt ny Remake udgave til Playstation 4 og Playstation Vita, men vi ved ikke hvornår endnu.

World of Final Fantasy:

World Of Final Fantasy bliver en helt ny oplevelse, dog med et lille twist af det gode gamle miljø vi kender fra alle Final Fantasy spil, og det udgives i 2016. Og som en hver Final Fantasy fan kan se, så er der mange som vi har mødt i ældre Final Fantasy spil med i denne nye dejlige titel:

Lara Croft Go:
Lara Croft Go er et ny tur baseret spil, som udgives på både mobiler og tablets. Det er ikke ude om hvilke enheder, eller udgivelses dato, men i kan se en lille præsentation af spillet her.

Just Cause 3 :
Hvis der er nogen der forstår at slutte et show af med et brag, så er det Square Enix, for de leverede et brag af en trailer til Just Cause 3, som der er et must at se for den er rigtig lækker. Just Caruse 3 udgives den 1. December i år til Playstation 4, Xbox One og PC.

Hvis i vil se hele Square Enix presse konference fra E3, så skal i bare kigge i toppen af nyheden her, for der ligge hele showet til jer.