I disse tider er det ikke alle der kan få lov til at komme på arbejde. Men nu er det muligt at arbejde lige meget hvor du er. Det kan vi takke Good Job! Til Nintendo Switch for. Vi ser nu nærmere på denne lille titel.

Det er altid nemt at rende og brokke sig over at man ikke lige har de kolleger man ønskede sig. De gør ikke altid som man ønsker. Dette er der nu mulighed for at gøre noget ved med Good Job!.

Spillet giver dig rollen som direktørens klodsede søn, som stille og roligt skal arbejde sig op i hierarkiet i firmaet. Dette lyder som en ganske ”nem” opgave, men det er det sådan set ikke helt.

Man får som den klodsede medarbejde alle mulige opgaver der skal ordnes på det kæmpe firma man er på. Det starter stille og roligt ud med man eksempelvis skal samle de dovne arbejdere i et rum der holdes møde i.

Derfra bliver det stille og roligt værre. Man skal ordne ting som at sætte udstyr til, klarer internet kabel føringen og meget mere. Dette lyder ret nemt, og det er det til tider også. Men det er ikke noget man bare farer igennem.

Spillet er nemlig bygget op så det er fyldt med kringelkrogede muligheder for hvordan en opgave skal løses. Det starter ud som det rene kaos når man spiller Good Job! Men man finder hurtigt ud af hvordan den daglige trommerum er.

Jeg sad i starten og tænkte på, hvad det var for et underligt spil jeg havde gang i her. Men den følelse endte hurtigt ud med at det faktisk var et super sjovt spil man havde fat i. Man sidder tit og griner lidt over sig selv, og hvor klodset man egentligt nemt kan være.

Hvis man sidder og læser denne beskrivelse over hvad spillet er for en størrelse kan det måske lyde lidt kedeligt. Men man skal ikke lade sig snyde af det. Good Job! har en masse at byde på og de opgaver man stilles er meget varieret. Alt hvad man kan forestille sig fra en ”normal” arbejdsdag i en produktions virksomhed finder sted i dette spil.

Der går hurtigt konkurrence i hvor hurtigt man kan klare en bane. For der er godbidder at hente i sidste ende af henhold til nyt udstyr og tøj til ens karakter. Men det er ikke uden problemer. For alt du ødelægger på din vej trækker fra i den karakter man får. Og tro mig, der bliver ødelagt en masse i dette spil.

Co-Op er også en mulighed i Good Job! Men kan med det samme sige at det ikke gør det nemmere. Det giver bare endnu mere at tænke over. Det er ikke det der trækker spillets karakter op, men noget der skal prøves, for det giver sjov der hjemme om ikke andet.

Good Job! er en hyggelig titel som kan bringe smilet frem på en trist gråvejrs dag. Det går fra ren kaos til mere kaos. Man kan ikke andet end at holde af sådan en titel.

Så selvom Good Job! ligger i den billige ende på Nintendo´s eShop, skal man ikke lade sig snyde. Der er en masse timers underholdning gemt i denne titel.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægMobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON udkommer i juli
Næste indlægResident Evil 3 Remake – anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)