Gran Turismo Sport kom lidt sløjt fra start, men nu lader det til at der sker noget på den front.

Vi kan nu berette at Gran Turismo Sport har nemlig rundet 5 millioner spillere. Dette kunne Produceren Kazunori Yamauchi nemlig berette på Twitter:

Så spiller du Gran Turismo Sport kan du godt klappe dig selv på skulderen, for at være med til at få Gran Turismo Sport til at runde denne milepæl.

Forrige indlægPrøv Onrush på Xbox One nu
Næste indlægHungry Shark World ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)