Næsten lige hvilken af de nyere platforme man spiller på, så kender man nok til GTA V. Spillet rammer endnu en milepæl.

Denne gang er det solgte spil vi skal have fat i. Take Two Interactive som ejer Rockstar Games har i deres finansrapport meldt ud af GTA V har solgt hele 135 millioner kopier verden over.

Så selvom spillet har en del år på bagen kører det nu ret godt for spillet.

KildeTake Two finans
Forrige indlægPikmin 3 Deluxe annonceret
Næste indlægBaldur’s Gate III udskudt
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)